Контактирајте не

3 + 4 = ?

Информации за контакт

Адреса: Орце Николов 98, 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Тел: +389 2 3114-737

Фах: +389 2 3120-420

E-mail: info@polenak.com